26 december

Ja, idag är de då annandag jul och är nu hos farmor där vi ätit kött med potatisgratäng och snart blir de tårta.:) julafton firade vi hemma jag mamma bella samt farmor och mormor. Pappa jobbade till halv tio och då hade redan farmor och mormor farit hem. Såg filmen tomten är far till alla barnen och myste på efter julklapps öppningen.
Julklappar 2008:

-Ipod touch :)
-1500 kr av farmor:)
- 3 cola burkar av farmor:)
-private practice boxen av bella
-parfym och godis av frida :)
-Nintendo wii av mamma och pappa :)
-dessert bok av bella :)
-parfym av mamma och pappa :)
-cardigan av farmor :)
har säkert glömt något men skriver in det sen i sånna fall. Nu ska jag äta tårta. :)

Målvakt :S

Shit vad jävla nervös jag blev. Tomas tränaren för div 3 ringde och dem hade ingen målvakt imorn så jag ställde upp. Alltså de var två år sen jag stod och då var de på en träning haha :) Jag kan fan knappt skriva nu så jävla nervös ! ;D Har varit och hämtat målis kläder hos Lina och då blev jag ännu mer nervös. Men jag får ta de lite oseriöst men jag vill verkligen inte släppa in nå mål jag skulle ha tagit. Ska ge allt men ha kul också haha. Kommer inte kunna sova. :D Nu ska jag försöka lugna ner mig lite. pusshejs


20 december

Var i lule med frida igår super mysigt som vanligt. Vi gick runt och tittade lite köpte julklapp till bella mormor och mamma :) . Sen på kvällen sjöng vi singstar vi ägde som vanligt. Kollade sedan på kort sen jag var liten haha. Nu ska jag äta pussaa.
 
 snodd från fridis ;)

Jullov på rik´t!

Nu är de jullov på riktigt ;) Hade snacket typ 12 tog endast 5 min ca. Dem tyckte jag sköter mig bra och att jag skriver väldigt bra på proven. :D Matchen mot gammelstad igår den blev 4-4 och vad mer kan man säga, JO dem spelar fan inte innebandy som man ska Mkt fula tacklingar i ryggen osv. De var en tjej dom satsade mot mig men gissa vem de var som flög ? Hon ja. Skulle ha stannat och sagt " lite mer styrke kanske ? " men jag beter mig inte som dom. Jag gjorde två mål i alla fall de första fick jag pass från min favorit positon Ute på höger kanten bollen gick rätt upp i högra krysset:) De andra var väl lite mer turligt. Sköt bollen efter marken sen styrde dem in den i eget.:) men de räknas ju ändå så :) Ikväll är de träning. Hoppas på lite fys eftersom vi har länssamling på söndag. Förresten DOMARNA sög igår som vanlig :S

Innebandy är verkligen roligt och de var extra roligt igår tack för att jag fick spela med er div 3 ni är ett super trevligt gäng :) ! <3

 Bilder från igår.

Jullov.

Nu har jag jullov eller ska ha betygs snack i tio min imorn. På fredag blir de luleå med bäst fridis :) Fick veta matten idag trodde ju att jag bara skulle få G men fick VG + fan va stolt jag är alltså. :) Ikväll är de match med div 3 Har räckt upp handen varje gång någon ska och spela med dom men då har alltid dem som spelat mindre räckt upp handen :S så nu får jag äntligen spela med dem . Ska bli grymt kul oh jag känner att mitt självförtroende behöver höjjas så jag vågar ta för mig mer i div 1. Och då passar Gammelstad som står för motståndet perfekt ;) På söndag är de läns samling ;) Då får jag ha Juha som coach i´gen och jag tycker verkligen om hans sätt att coacha: ). Så e ser jag framemot. Och på lördag blir de kanske skoter utflykt mys ;*. 

Ni är helt enkelt bortskämda. För de är bara ni som gnäller.  Ni verkar ju också tycka om att snacka skit om folk tom om varandra. De kommer aldrig hålla.





16 december

Idag är de den 16 december och inte länge kvar till julafton och jullov. Idag har jag gjort min engeska bok recension och ett samhälls prov så har inget kvar nu före jul. Och de är väldigt skönt. Imorn börjar vi 10 .05 med svenska. sedan matte och får kanske tillbaka matte provet men de gick skit dåligt för mig :( Vill har VG men tror de bara blir ett G .
Ikväll ska jag kanske på julkonserten med frida. Och imorn är de match med div3 mot gammelstad ! :D Länge sen man spelade med syrran nu. Snart är de mat sen ringa frida. hejdå ! :)

Du har förändras nå fruktansvärt.


Lucia

Nu är de lucia. VArit och kollat på lucia tåget idag i skolan. Men blev inte värst imponerad om vi säger så. Redten av skoldagen var bara chill. Förutom matteprovet då. Hoppas på ett VG men känns som om de gick dåligt så jag får se. Sen på kvällen har jag sett idol med fridis. Oj vad jag har saknat att spendera fredags kvällarna med dig de är de bäst jag vet. Men nu när vi inte sett idol ihop så tycker vi olika haha :) så blev lite diskusion. Kevin vann och de var ju de jag ville då och frida ville att alice skulle vinnna. :)

Imorn är de luleå med syster och grannen lina. Denna gång ska jag handla julklappar och inte något åt mig eller nått måste jag ju få mig ;) haha. Sen ska jag försöka ta mig hem till 16 då har sävast match på arenan. Tror maggie skulle dit så kan se med henne sen ska jag vara med hon på kvällen. :D:D<3 super länge sen ju ! :D

Nu blir de kiss och gå och ligg. ;)

You <3

Luleå

Idag har jag då varit ledig från skolan. Då passade jag frida jutta jessie och malin o att fara till lule. Skulle fösöka handla lite julklappar men har så grymt dåligt fantasi.  Men de blev en julklapp till pappa i alla fall :) Sen två par skor en huvtröja och trosor till mig själv :D Har ingen aning om vad jag ska köpa till frida hon är värd något fint. Eftersom hon kämpat så mycket under den hära hösten. Jag hade aldrig klarat de hon klarat av . Imorn är de luciagrejs på skolan. Så jag börjar 9.30 imorn :)

De blir ett kort inlägg idag måste duscha och sedan sova Godnatt !

Onsdag

Frida är tillbaka i skolan ! De är verkligen veckans händelse. Har saknat henne enormt mkt , nu när hon är tillbaka känner jag verkligen hur jag har saknat att bara gå runt på skolan med henne och att bara få höra hennes röst. Du är min idol ! Du har kämpat och de här kommer bli bra  ska du se :) Du är den bästa ! <3

Annars har de varit ganska dött de vanliga skola fast ingen träning i måndags men idag är de som vanligt :) Fick igen mitt Hygiens prov i måndags ;) ALLA rätt ju :) 3 MVG på en vecka de trodde jag aldrig skulle hända.
Imorn blir de luleå med Frida, Jutta jessie och tror att malin också skulle följa :) Vi är ju nämligen lediga imorn så ;) På fredag är de lucia konsert på skolan så de ska man och kika på :) Ska försöka hitta lite julklappar. och kanske lite kläder :)

Nu ska jag äta sen träna och plugga hejdå ! :)


Dagen innan match

Ja imorn är de match i skellefteå. Ska bli kul att spela hoppas de blir samma formationer som på träningen i torsdag. De funka bra för mig linn malin ida och wollan så hoppas vi får fortsätta på de. Vaknade idag och kände mig lite hängig, tror en förskylning kan vara på G ;S ont i halsen och huvudet;/ Inte bra men ska spela imorn i alla fall : )
Nyss ätit pappa gjorde en special med lövbit i sötsursås grädde och soya ;) super gott vare ! :d Han har även planerat en efterätt tror de var frukt med vit choklad : ) Pappa är så söt, när mamma är borta och ska äta, då vill han alltid gör de super mysigt för mig och bella ! <3 Han jobbade förmiddag idag så han kunde inte följa med till lule med oss andra :S var och kolla fotboll trånka spela ju. Dem förlorade tyvärr båda matcherna mot lira och notviken. Blev sugen på att spela, tror att de hade passat min spel stil att spela inomhus. Men får visa imorn på matchen att de passar min spelstil att spela innebandy ;)
På måndag är de ingen träning inte tisdag heller. :( så blir väl plugg till samhälls provet skulle jag kunna tro :/

Veckan:
Ons: samhälls prov
Fre: Matte prov    + att jag måste läsa min engelska bok som ska vara klar innan jul :(

Frida, nu tycker jag du ska komma till skolan, Du har aldrig varit borta såhär länge från skolan.  Jag har blivit så van att du alltid är i skolan så nu är det så grymt tomt :( ! <3


Skola

Nu sitter jag hära på skolan med jessie till höger och Jutta till vänster, Dem nördar lite spel.:D Gick nyss och hämtade mitt grönsaksprov av elisabeth och hade endast 1 fel blev så glad eftersom att de var mitt andra MVG idag :D Fick även MVG på data provet :) Nu har vi svenska och vi ska bestämma oss för en film som vi sedan ska se och läsa den på bok. Jag har bestämt mig för "PS I love you" eftersom jag redan läst den behöver jag inte läsa en bok :) Senare idag ska jag och äta med fotbollen på Thai. :)

Match på söndag i skellefteå, de blir en tuff match men de är ändå inte omöjligt med en vinst :)

pusshaj !:d

Träningsvecka

Ja som rubriken lyder blir nog den här veckan en tränings vecka. Mån: innebandy Tis: Fotboll Ons och Tors : innebandy.
På söndag är de match så de blir att ge järnet på trännigarna i veckan och berkligen ge allt på matchen :) vi möter skellefteå och dem är ganska bra trorja :) Har inte så stor kolla på lagen men dem ligger i toppen så då måste dem ju vara rätt så bra :) Hoppas vi får träna lite Powerplay ikväll för tyckte de funka riktigt bra de vi hade på matchen ;) bara att jag är så grymt kass på att sätta bollen med SKIT salming klubban ! :D Träningen igår var iallafall super rolig och ska försöka köra varje tisdag så jag inte blir less på innebandyn och inte hamnar så mkt efter med fysen :)
Skolan rullar på bra schema, inga prov och en bra klass då går dagarna grymt fort. 
Hälsade även på frida igår de var trevligt och jag hoppas hon kommer till skolan snart, de är så grymt tomt utan hon :/
De blir MAX mat till middag eftersom bellas träning börjar 17 :) Gottaa :) blir ett frisco ;) Nu tog orden slut ska försöka hinna skriva imorn hejdå ! :D

Första advent

Idag är de första advent och snön hänger ner från träden. Haha de blev lite djupt dära men börjar i allafall känna lite julkänslor nu. De är helt sjukt hur snabbt tiden har gått de känns som vi nyss började skolan. Men de är endast 3 veckor kvar till jullov :) På jullovet är de ända jag planerat är länsträffen. Och hoppas de går lite bättre den här gången än förra gången då jag endast hade hunnit träna 2 ggr :) Sen blir de väl att umgås med vänner och bara ta de lugnt som jag alltid gör nu förtiden :)
Träning ikväll så måste gå och börja med maten nu. hejssvejs. !

 jag saknar dig

RSS 2.0