Ledig

Nu är de väl 2 veckor sen jag har skrivit men blev sjuk förra veckan så har inte haft ork. Ialla fall i helgen har vi varit spellediga och helgen före hade vi match borta mot holmsund och de blev ännu en vinst. Vi har inte förlorat en enda match sen jul uppehållet, så de känns super bra. :)
Praktiken drog ju igång förra veckan så nu har jag och micke varit på travet en vecka. Vi jobba även i lördags så jag är ledig idag och micke imorn. Så jävla rolig arbetsplats och arbetskamraterna är så roliga. :)
Ikväll är de träning tror vi ska spela typ hela träningen. Jag är så grymt sugen på att spela nu kunde ju inte träna på hela förra veckan :S så nu har jag överskotts energi och massor med spring i bena får vi hoppas :) För nu är de bara och tagga till matchen i helgen hemma match mot vännäs. De är endast 3 matcher kvar och de skulle vara så kul om vi inte förlora en enda match nu under våren. Sen ska vi ju också på läns sm sen så de blir lite mer matcher för oss som spelar i läns. Och jag hoppas att hanna vill följa dit känns verkligen som att vi behöver hon, Men nog ska jag försöka övertala henne. ;)
Nu vet jag inte vad jag hitta på blir väl att ta de lugnt pussaaa !


RSS 2.0