Söndag

Idag är de då söndag och eftersom vi hade match igår var jag med på fotbolls träningen idag och de gick väl hyfsat. Man är ju int eså van att använda fötterna. Igår hade vi då hemma match mot iksu ungdom som var en viktig match som vi helst skulle vinna. Och de gjorde vi med 6-4 de gick väl sådär för mig. Domarna var sämst som vanligt. Sen efter hade div 3 match mot gällivare B och dem var väl inte så bra. Så div 3 vann med 6-0 och bella gjorde sitt första poäng för säsongen. Bella har tagit körkort i veckan också hon skrev teorin på tisdag och körde upp på torsdagen. Så nu ska hon bli min slav haha nejdå. När jag kommit hem från arena så började jag på mitt svenska arbete och jag är väl nästan klar. Ska bara lägga till lite oså. Sen har jag även ett samhälls arbete som ska in på fredag. De måste jag väl börja med till veckan.
Imorn är de måndag och då är de kök halva dagen. Och på torsdag har vi restaurang öppet för andra gången. De gick bra i tordag då de var premiär för oss men de funka ändå. Nu ska jag försöka skriva lite till på svenska arbete.
Hejdå !
 

Ännu en vecka

Nu har ännu en vecka paserat och vi har hunnit med att spela ännu en match. Vi spelade nämligen Mot RIG (riks innebandy gymnasium) som även var serieledare. Vi låg unde med 5-3 när endast 30 sekunder återstod då vi gör två snabba mål och var ikapp. Då väntade sudden och där höll vi undan trots att vi först fick utvisning för felaktigt byte, eftersom jag inte spela bow play så satta jag mig på utvisnings bänken och tog vårat lagstraff. Och när endast 9 sek återstår fick lisa också en utvisning. Men vi lyckades hålla undan och fick med oss 1 poäng hem. Och vi är såklart jätte nöjda :) Imorn är de träning igen sen onsdag och torsdag då förstås. Och mest troligt fotboll på tisdag. Till helgen är de hemma match mor Iksu ungdom. Som jag hoppas vi vinner. ;)

Nu ska jag nog börja dra mig ska nog och kolla på när kenneth (tränaren) spelar Bandy han har börjat om så :) puss


Länge sedan

Nu var de ett bra tag sen jag skrev men har inte haft lust.
Skolan har börjat igen. Var magsjuk förra veckan så jag började i måndags, skönt med lite extra ledighet fast desto jobbigare att vara sjuk samtidigt. Så jag tränade inte på hela förra veckan men fick ändå spela i helgen då de var dubbelmöte hemma. Första mötte vi sundsvall då de blev riktigt spännade så tanya avgjorde med endast 8 sek kvar på straff :D har nog aldrig varit så nervös. Och på söndag mötte vi fränsta där de var mindre spännade hanna var målsugen så hon gjorde 4 mål. Så den vann vi med 9-0 .
Helgen för mig var väl helt OK med tanke på att min magsjuka försvann på torsdagen. Trodde inte jag skulle orka spela. Men de gick och gjorde även 1-0 målet mot sundsvall.
Ikväll ska jag nog fara till fotbollsträningen och köra lite baksida lår. Har fått ett program så jag ska bli bra i baksidan :) Jo jag fick tillbaka samhälls provet  och med min stora förvåning fick jag MVG- trodde de max skulle bli VG men  de rullar på riktigt bra alla min resultat nu. Och de ska jag försöka hålla kvar nu under vårterminen :)
Nu är de snart mat och sen kanske träning då pussaa !


Skadad :S

Sträckt baksida lår så blir ingen träning onsdag men får hoppas jag får träna torsdag så jag kan spela i helgen :S inte så smart att spela igår ,men jag hade kul :)

:)

Nu har jag spelat lite GH men blev sugen på att göra en lista så här kommer en :)

Vad drack du senast: COLA
Vad gjorde du igår kväll: Chilla tror ja :)
Hur många hamstrar har du haft:  Zero
Har du piercingar? bara örsnibbarna :)
Kan du gå ner i spagat: Nej och de kommer aldrig hända haha:)
Vad ska du göra i kväll: SOVA :)
Vad ska du göra i morgon: Träna sen vet jag inte.
Senaste Inköp: ett par jeans trorja :)
Senaste film: harry potter och den flammade bägaren.
Vad har du i ditt fönster: Lampa, fejkblomma och en kaktus :)
Tycker du om att cykla: De är sköt på sommaren :)
Vem träffade du sist: Pappa eller Bella :)
Vad ska du göra sen: Sova
Vem skulle du vilja träffa nu: Farfar
Sjunger du i duschen: Nej
Vem ringde du senast: typ hemmet tror ja :)
Vem ringde dig senast: Mamma :)
Hur länge sov du inatt: Ingen aning.
När ska du gå och lägga dig ikväll:
om ett tag :)
Vad gjorde du för tre timmar sen: Antingen spela jag GH eller så satt jag hära :)
Vad skulle du vilja göra nu: vet inte chilla :)
Har du badat i år? Nej haha :)
Tidsfördriv? Nej hade lust
Vad heter du just nu på msn: Carrestattin@hotmail.com
Känner du någon som heter likadant som dig? Jo eller caroline men inte caroline stattin direkt :)
Favoritsläkting? Haha alla är bra :)
Morgontrött? Beror på vars jag ska.
När är du född?: 8juli 92
Var bor du?: Södra
Var vill du bo?: Hära
Har du syskon? en syster
Nuvarande hårfärg?: brunt
Riktiga hårfärg?: brunt
Ögonfärg?: Brun
Vad läser du för bok nu?: ingen
Humör just nu?: CHill :)
Vad har du för parfym idag?: Har ingen på mig
Vill du ha barn?: Jorå senare i livet :)
Vad ska dom heta? Vet ej
Hur stort är ditt rum? Inte stort
Har du tv/dator i ditt rum?: Yes
Brukar du vara osminkad i skolan?: Jorå för de mesta

3-10

Spelade med div 3 idag vi vann med 3-10 och jag skrapade ihop 4 poäng 2 ass och 2 mål. Målen får jag tacka emma för att hon slog skit fina pass :) Men sträkte mig i baksidan av låret på träningen i fredags då vi skulle hoppa häckar de första vi gjorde på träningen klockan 10 :) så de var lite onödigt:/ Men får hoppas de hinner gå över till helgen då de är dubbelmöte med div1 på arenan. Vi möter sundsvall och fränsta. Och vi kan väl kalla de måste matcher. Vi ska ju helst vinna men de ska vi :) Får bara hoppas på att jag inte åker på magsjuka tror att pappa har de :S Han spydde då idag i alla fall :S sitter och håller tummarna för att de bara ska vara en "engångare".

Imorgon är de träning 14-16 sen skulle nog mats H och bettan komma hit  vet inte om erika och linn ska med men de får jag ju se:)

NU: Guitar hero för hela slanten :) pussaaa


2009

Nu är de 2009 ni och nyår blev riktigt riktigt kul :) var med frida jutta BEA malin 0 viktor moa och adam i stort sett hela kvällen super kul :D Nu sitter jag hos frida och de blir förmodligen att sova snart eftersom vi är ganska trött. Vi har ju faktist gått först från anton till stan sen hem. Så nu har vi tränat allt de vi behöver detta år. haha nej men har bestämt mig för att försöka ge  allt i innebandyn och i fotbollen då förstås ska skita i allt skit och bara köra mitt race :) Och börja göra lite poäng igen i div 1. Men kan hända att jag började smått bli less på innebandyn nu innan jul , kan vara därför de började gå dåligt.  :S men nu ska jag sova :) Godnatt !


RSS 2.0