förkyld, Igen :/

Trodde jag äntligen hade blivit frisk. Men då när jag vakna en morgon likadant som förut.
Hoppas de hinner bli bättre snart och helt försvinna.
Imorn kommer ungarna vi ska ha på fotbollsskolan. Ajja har tjejer 6-8 år så de ska nog gå fint :)
Match tidag om jag nu kan spela som jag hoppas och tror. Pusshejs!Skolan snart

Ska till skolan snart då börjar kring två. Ska lämna igen boken i samhälls sen höra vad man har för betyg typ :) Tror inte vi har några lektioner imorn. Så ska nog till lule med frida och skulle nog bea och jutta följa. Ha en bra dag ciaoo !


Sista veckan

Nu är de äntligen bara en vecka kvar till sommarlov :D:D Imorn börjar jag halv tre tror vi skulle ha betygsnack på engelskan. Lär gå ganska fort. Sen har jag borta match samling 16.45. Är ganska så förkyld nu men har inte ont i halsen så nog ska jag spela.
Skickade iallafall in ett arbete till doris idag så nu harjag inget kvar yeeess. Har fått veta några betyg också.

MVG i Datakunskap och i livsmedelskunskap.
Vg i servering, varmkök, kallkök och matte.
Och imorn blir de väl G i engelska inte riktigt mitt favortit ämne ;) Jag är då nöjd med mina betyg. Jag är precis som jag är och skulle aldrig fjäska huvva jag verkligen ogillar dem som gör de. Så mina betyg är satta efter min förmåga och inte för att dem tycker jag är så positiv till ämnena.  Nu blir tv ch sen sängen.
Pussarr ;*


Träna träna.

Hade match imåndags vinst med 3-2 över BAIK och för mig gick de rätt så bra lyckades göra 2 mål en frispark och sen skruvade jag in en hörna och båda med vänster foten.  :) Ikväll är de träning sen imorn blir de jobb på travet :) pussciao
 


RSS 2.0