Dm match imorn

Imorn är de match mot LSK i dm. Hoppas hoppas jag kan spela. Känner att de börjar gå bättre och bättre nu man har som kommit in i fotbollen nu. Nu är de palt som gäller puss :)


du är bra !

Nu var de länge sen jag skrev. Men ii a-jaur gick de i alla fall super för min del. Spelade två matcher första gjorde jag två mål och andra 4 mål ;) så jag klagar inte kan jag säga. Hoppas de håller i sig till när vi ska på läns. hade även tränings matchen på tisdagen mot öjebyn. Vinst med 6-2 och även dära gjorde jag två mål. Så 8 mål på tre matcher är inte dumt ;)
Nu har i alla fall jag börjat mer med fotbollen. Spelade första matchen i lördags och de gick väl sisådär :S Man har inte s¨mkt känsla i fötterna ännu :) Men de kommer väl de också ;) ska träna fotboll i kväll typ nick träning tror ja.
Imorn är de klädsim på gympan. Jag kommer att drunkna. och efter de ska vi på nån föreläsning och sen mattte och slut.
Nu väntar jag på mat  och den är nog klar snart. Pusshej!Du förstår mig bra ! <3

A-jaurImorn klockan halv åtta kommer tomas och hämtar mig sen bär de av till arvidsjaur.
Ska spela två matcher de är i stort sett de jag vet. Nått läger av nå slag alltså.
Måste kolla packnigen sedan sova.
SMS:A mig tack :) Goodbye!

super kul

Du har missuppfattat allt. Ajja snart kommer du förstå.

Har jobbat ikväll tjänat lite pengar ;) Ihelgen är de läns läger i k4 och vad ska jag säga ska "väl" bli kul. Imorn ska jag vara med maggie på kvällen och på dagen vet jag inte vad som händer. Fotbolls träning på arenan på måndag LÄNGTA !

<3


Trevlig kväll

Igår spenderade jag kvällen hos frida med jutta bea och frida. Kvällen blev lyckad och super rolig. Måste göras om. De blev även max när jag och frida vaknade.
Ikväll blir de att träna innebandy med div 3. Och imorn blev jag väldigt sugen på att träna fotboll. Den är nog nämligen på arena och de kändes så grymt skojj att få lira fotboll på konstgräs och inte gymnastik golv.:)
Nu ska jag leta reda på tränings kläder sedan fara och springa av mig orginal målet ;) pussar!

Tränat

Ikväll har jg tränat fotboll. Superintervaller nå styrka och nickmatcher typ. Jag är inge bra på att nicka :( men har inte varit med på de dära heller någon gång så visste typ inte vad jag skulle göra men. Falken hade oturen att hamna i mitt lag. Tyckte synd om henne. :)
Imorn blir de mys hos frida middag och bara ha kul helt enkelt . Klockan halv två ska jag till praktik platsen david (kocken) tyckte vi fick sånt kort hejdå så han ville träffa oss och fika osv. Kommer sakna dem där knasiga människorna ;) Nu ska jag ta mig ett cola glas sedan kolla vad min syster ser på. Pusshejs.


slut

Serien är nu slut och vi förlorade dem 2 sista matcherna mot ersboda och skellefteå. Ersboda var tvungen att vinna över oss för att inte åka ut div 1 och skellefteå var tvungna att vinna för att få kvala till elit. Och vi låg i mitten så ingen chans att få kvala och ingen chans att åka ut. Så vi slutade på en 4a plats och de är i alla fall jag nöjd med. Tror de är sista helgen i mars vi ska på jdm och sen helgen efter är de läns sm i nyköping. De är ju rätt så länge dit så ska börja köra igång lite smått med fotbollen nu men försöka hålla igång innebandyn. Fast jag bara vill lägga av på en gång ibland speciellt efter matchen i lördags. De är orsaken till varför jag tycker fotboll är roligare. Blir alltid behandlad som skit i innebandyn. Och i fotbollen tror dem på mig och vill hjälpa mig att bli bättre. I innebandyn känns de som om dem försöker trycka ner mig i djupaste hålet. Och göra allt för att inte jag ska kunna göra några poäng. Nu ska jag i alla fall fara på jdm och läns sm sen nästa år får jag se vars jag spelar. Så idag ska jag träna fotboll:D Ska fan träna upp min kondition och styrka och bevisa att jag kan fast fys är de värsta jag vet. Nä nu ska jag försöka tänka på något annat. Hejdå!

 :S


RSS 2.0