Lördag 29 november

Nu är klockan tio i tolv och jag börjar känna mig ganska trött eftersom jag alltid vaknar så tidigt på helgerna, eller vid nio tiden och de tycker jag är ganska tidigt. Hade samling 12.15 så låg och chilla i sängen till 11 kanske plugga lite oså. Sen var de match då som vi vann i sudden första hemma segern och de var grymt skönt :D imorn är de jobb med laget ska vara tomte med ida tror jag :) sen tror jag att jag ska gå på hockey :) måste plugga lite också har prov på måndag i Lmk :S men nu skaj ag börja varva ner skriver imorn puss. !

Jag tycker om dig super mkt!

Funkar fortf. inte att lägga in bild.


Vinst!

Äntligen vinst på hemma plan så jävla skönt brudar ! Inget fin spela vare med vi krigade till slut och vann i sudden.  Jag har kommit fram till att arenan hatar mig de går bara inte att göra mål men på borta matcherna då går de :) Men efter jul då jävlar ska jag spruta in mål i alla matcher . :D haha. ikväll blire att ta de lugnt ville spela imorn med div 3 men jossan, hanna, maja och sara skulle fara så fick inte plats. :/  men ska hjälpa till med maten nu skriver kanske ett inlägg ikväll pussiss :D

IDOL!

Äntligen åkte johan palm ut från idol. Han är helt enkelt inte bra på att sjunga. :) jag hoppas att kevin vinner för han är bäst av dem på att sjunga och de kan fan ingen neka. :) nu ska jag kolla fredag hela veckan. Imorn är de match och jag laddar för fullt med Cola ;) pussaa


Fredag !

Veckorna går så grymt fort på HR08 vi hinner knappt börja veckan så är den slut. som naturligtvis är bra :)
Idag har vi bara haft vanliga lektioner som bestod av data, svenska och matte sedan var de helg för våran del : ) jag tror de gå så snabbt för man har torsdagarna att se framemot eftersom vi har kök då.:d sen har vi ganska så chill lärare bara våra vikarier som är lite knas men snart kommer janne tillbaka hoppas jag :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på om jag bara ska ta de lugnt eller följa och leka lite med klubban med mange och hans kompisar.:)
 ska kolla lite scrubs nu skriver kanske senare ;)


Träna träna

Kom hem nyss varit på träningen sen sett bella träna som tränade efter mig : ) träningen var bra bra tempo och allt var bra så de ser verkligen ljust ut inför helgen. :D de blev ingen förändring men får se hur de går på matchen annars tror jag att jag ska prata med tränarna till veckan och säga hur jag känner och tycker. Men jag ger de en chans.

Provet gick väl hyffsat idag inte bra men hyfsat. nu ska jag ta ut flätan sedan duscha osv. Sedan blir de att sova. sovmorgon imorn till 9.40 trorja SÅ SKÖNT ;D

Lördag ! <3

Går ej att ladda upp bild :S


HR08 : )

Idag har jag haft kök och vi gjorde först prov i kallkök sen gjorde vi köttbullar till julbordet. Jobbade med jutta och de gick bra som vanlig. Vi klarar allt förutom då en branddeg vi gjorde förra veckan, första och sista gången man gjorde de kan jag säga haha :)
Ikväll är de träning sista innan matchen på lördag :) hoppas de blir en ändring sen igår. Ihelg ska vi ta vår första hemma seger och jag ska göra mitt första hemma mål har jag bestämt mig för :) har gjort mål i alla borta matcher men inget hemma :S Så jag tycker de ska ta och lossna för oss i helgen ! skulle vara super kul ju ! :D
 en bild på flätan ;)

Jag tror jag är kär ! <3

Klippning

Nu har jag äntligen klippt mig, senast var i april så de var lite slitet kan man säga. Klippte mig på frisyr och blev riktigt nöjd hon gjorde även en inbakad fläta i luggen som blev nice :D Kanske lägge in en bild senare. Nu ska jag försöka plugga lite och sedan blir de träning på arenan puss!


25 november

Kom hem för ett tag sen, har varit hos frida och gärdes där fotbollen tränade. Tycker så synd om Frida men hoppas hon snart kan komma till skolan, de är så tomt utan henne :( Sen gick jag till fotbolls träningen jutta följde en bit och sedan gick hon vidare till busshållplatsen. På gärdes där jag och petra "lekte" på efter träningen med fotbollar som basketbollar osv. haha :D skrattar alltid när jag är med petra hon är så kul och hon är även min idol ;)
Skolan idag har väl varit som vanligt. Inget speciellt hände förutom då doris lektion som alltid blir knasiga eftersom alla pratar och hon skriker konstant. Hon vet inte riktigt hur man pratar i normal ton.haha:) Imorn ska jag klippa mig :D Klippte mig senast i april. Så de ska bli skönt att klippa bort de nötta :) sen är de träning. :)På tordag är de heldag KÖK :D:D så roliga dagar och så chill :D nu ska jag försöka gå och lägga mig och borsta tänderna då såklart ;) pussaa! :D


Måndag 24 november

Från min andra blogg http://carolinestattin.blogspot.com/

Vann matchen igår mot vännäs med 6-2 ;) Jag fick en utvisning, fördröjande av spel :S men gjorde ett mål också så de jämnade ut sig + att utvisningen var mesigt dömd !: )
Idag har vi haft kök gjorde pytt i panna med Micke ;)
Imorn sovmorgon till 10.05 så SKÖNT ! :) tog en liten sovis idag tog nämligen 8 bussen ;)
Snart är de middag och sedan träning hoppas på att dem "glömt" fysen haha ! :D hatar nämligen fys men vem gör inte de ?! ;) ajja hoppas de går bra i allafall vi skulle snacka efter oså :) ska göra ett nytt försök och försöka skriva oftare. Men skulle vilja lära mig lägga in header oså men fattar NADA :S Nån får väl visa mig : )

Jag tror de här är börja på något riktigt bra : ) <3


Måndag 24 november

Hallo har försökt fixa en header men blev inte så bra så ska fixa de senare men nu måste jag gå och byta om skriver kanske sen ;) hejdå !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0